Joan Carrillo: Jako sam sretan zbog Vlašića, pokazao je da ima gol u nogama

Petak, 29. rujna 2017. 18:54 Napisao/la  Ivan Jelić
Joan Carrillo
Joan Carrillo


U prvoj četvrtini prvenstva Hajduk je u Zaprešiću u dvoboju sa Interom izgubio dva boda. Bijeli su imali vodstvo od 2:0 da bi domaćini u samo dvije minute drugog poluvremena postigli dva gola i došli do poravnanja, što je na kraju bio konačnih 2:2.

U subotu na poljudsku ljepoticu stiže momčad iz predgrada metropole.

Splićani su u krizi, od devet mogućih bodova iz tri posljednje prvenstvena sraza osvojili su samo jedan, izgubili su od Osijeka, Rijeke, odigrali neodlučno sa Lokomotivom.

Trener Joan Carrillo nalazi se u nezavidnoj situaciji, prvi naredni kiks za njega bio značilo odlazak sa klupe.

O tome je li utakmica protiv Intera za njega sudbonosna Carrillo je rekao:

- Slažem se sa vama. Jako je bitna utakmica protiv Intera, igrači trebaju dati sve od sebe kako bi nastavili natjecanje kako treba. Igramo kući i trebamo tu pobjedu.

O protivniku je kazao:

- Inter je također izgubio nekoliko igrača u odnosu na utakmicu koju smo odigrali u Zaprešiću na početku prvenstva. Jaki su na sredini terena, a igrač na kojeg ne mogu računati (Šarić) ima tu veliku ulogu. Jako se dobro brane i izlaze u kontru. Isto tako jaki su u prekidima, odlično koriste odbijene lopte. Mislim da oni neće puno riskirati, a mi želimo pobijediti i moramo igrati ofenzivno.

Zdravstveni bilten je sljedeći:

- Carbonieri je i dalje ozlijeđen, Savvas i Juranović također neće igrati. Ohandza i Hugo nisu potpuno spremni, ali će vjerojatno biti u konkurenciji za ovu utakmicu kao i Pešić, koji je bio dugo izvan momčadi, ali jako dobro je trenirao.

Na kraju je prokomentirao prvijenac Vlašića u dresu Evertona:

- Jako sam sretan zbog njega. Pokazao je opet da je igrač koji ima gol u svojim nogama. Još traži poziciju na terenu. Uvijek sam mu govorio neka bude nasmijan i igra sa zadovoljstvom, tada će dati  sve dobro, zaključio je Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.