Ivana Buljana napao pripadnik Torcide usred dana na javnom mjestu u Splitu

Četvrtak, 23. studenog 2017. 20:23 Napisao/la  Ivan Jelić
Ivan Iko Buljan
Ivan Iko Buljan



Ivan Buljan oko podneva napadnut je pred trgovačkim centrom Joker, gdje se redovito sastaje sa svojim društvom.

 - Došao je jedan mladić, predstavio se kao član Torcide. Pitao me jesam li Buljan. Rekao sam da jesam, a on me pitao zašto govorim protiv Torcide. Spominjali su Reića, nasrnu je na mene, prijatelj s kojim sam pričao udario ga je po ruci. Mladić je bio vrlo agresivan, napao me iz čista mira, bez ikakvog razloga na javnom mjestu. Bio sam gost kod Reića u njegovoj emisiji prije par mjeseci. Nisam napadao Torcidu, nikog nisam izravno prozvao, samo sam govorio o stanju u Hajduku. Zavladalo je ludilo, ne znam kuda sve to ide. Otići ću na policiju da vidim koje su mogućnosti da se eventualno zaštitim, rekao je vidno potreseni Buljan.
 
 Ivan Buljan jedan je od najboljih nogometaša u povijesti Hajduka, član je generacije koja je pod vodstvom Tomislava Ivića sedamdesetih godina dominirala u nogometu bivše države.

Bio je sportski direktor Hajduka u razdoblju najvećih europskih uspjeha nakon osamostaljenja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.