Ivan Kos, predsjednik Hajduka: Kozmetičke promjene u HNS-u neće nas zavarati!

Utorak, 06. veljače 2018. 15:39 Napisao/la  SC
Ivan Kos
Ivan Kos

 Predsjednik Ivan Kos prokomentirao je reakciju HNS-a nakon što je Hajduk objavio analizu stanja u hrvatskom nogometu:

- Nemamo povratne informacije, nema nikakve komunikacije između saveza i najvećeg hrvatskog nogometnog kluba i žalosno je da na taj način funkcioniramo. Mi smo napravili dokument koji bi im trebao otvoriti oči. Tijekom prošle godine poslali smo im desetak zahtjeva, kontinuirano pokušavamo, ali odgovora nema. Jedino što smo dobili indirektnu potvrdu da smo bili u pravu, je zbog toga što je savez većinu tih zahtjeva počeo prihvaćati, počeo je raditi na poboljšanju infrastrukture, projektima kroz europske fondove... Kad bi malo otvorili oči i vidjeli što i kako mi to radimo, mislimo da bi nam hrvatski nogomet puno brže krenuo prema naprijed, jer u ovom trenutku ne ide u smjeru u kojem svi to želimo. Ne, ne želimo pametovati, nego na konkretnim primjerima pokazati kako i kamo naš nogomet mora ići, kaže predsjednik Hajduka za 24sata.

Najavu da će reprezentacija ponovo igrati na Poljudu Kos je prihvatio sa zadrškom:

- Puno je predradnji koje se moraju odviti da bi se to i dogodilo. U savezu mora doći do mnogih promjena, jer ovo je samo kozmetika. Mora doći do strukturnih i generalnih promjena, a ne da se nakon četiri godine mandata praktično ništa nije napravilo. U ovom trenutku je to samo kozmetika koja nas neće zavarati, zaključuje Kos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.