IGOR CVITANOVIĆ Neshvatljivo mi je da mi iz uprave Hajduka dobacuju

Nedjelja, 19. svibnja 2019. 19:57 Napisao/la  I. J.

Nemam se razloga bojati Šibenika, utakmica će sigurno biti kvalitetna i Istra će proći dalje. Hoću li ja voditi momčad protiv Šibenika to je manje bitno, kaže trener Istre

Igor Cvitanović
Igor Cvitanović

 

Istra je na Poljudu poražena sa 1:4 od Hajduka u utakmici tijekom koje se trener Igor Cvitanović u jednom trenutku počeo verbalno obračunavati s trenerom Sinišom Oreščaninom.

- To neću komentirati. To ćemo trener Hajduka i ja riješiti. Neshvatljivo mi je da mi netko s tribine iz uprave dobacuje kao da sam ja krivac da je Ivančić ozlijedio Bradarića. Dok sam ja trener startovi neće biti opcija, to je bilo u žaru borbe. Hajduk je zasluženo na kraju pobijedio, rekao je Cvitanović.

U najavi utakmice Cvitanović je izjavio da će od svojih igrača tražiti kartone što je dignulo tenzije nakon što je Ivančić ozlijedio Bradarića:

- Ja sam rekao što svi rade i svi misle. Nije pedagoški.

Bojite li se da vam prije utakmica protiv Šibenika kažu da niste više trener?

Uvijek je smjena opcija. Nemam se razloga bojati Šibenika kad znam da smo kvalitetniji,. Utakmica će sigurno biti kvalitetna i Istra će proći dalje. Sad, hoću li ja voditi momčad protiv Šibenika to je manje bitno. Mi smo već u procesu analize Šibenika i Varaždina. Sad smo fokusirani na Šibenik i pripremit ćemo se maksimalno za njih. Moram još kazati da sam bio frustriran događajima od prije pa sam ranije izjavio to za kartone. Tučnjava i opasni prekršaji ne smiju biti opcija, rekao je Cvitanović.

Siniša Oreščanin nije htio komentirati sukob sa Cvitanovićem:

- Mi ćemo to riješiti i ne bih to potencirao. Oni su najavljivali žute kartone. Ne bih više o tome. Riješit ćemo to između sebe, kaže Oreščanin.

Hajduk u zadnjem kolu igra protiv Dinama:

- Probat ćemo kroz ovaj tjedan razgovarati i raditi. To je u principu lijepa utakmica jer se ne radi o plasmanu. Ušli smo u kvalifikacije za Europsku ligu i nadam se da se Hajduk više neće do zadnjeg kola boriti za Europu nego to ostvariti ranije, naglašava Oreščanin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.