Hajduk traži lijevog braniča iako Domagoj Bradarić za sada nije na prodaju

Petak, 14. lipnja 2019. 11:24 Napisao/la  T. B.
Saša Bjelanović, sportski direktor Hajduka
Saša Bjelanović, sportski direktor Hajduka

 

Sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović trebao što brže riješiti pitanje lijevog bočnog igrača uz svestranu pomoć trenera Siniše Orešćanina, koji je na presici prije neki dan na temu dovođenja igrača rekao da bi njegova trebala biti zadnja.

Andrea Fomitschow više na stanje na Poljudu, za mladog U-21 reprezentativca Domagoja Bradarića veliki je interes bogatih europskih klubova.

Osim Lilla, koji je ponudio višemilijunsku odštetu, tu su još Ajax, slavna Barcelona...

Čelnicima kluba se ne žuri oko njegove prodaje, Bradarić će braniti boje mlade hrvatske reprezentacije na skorašnjem Europskom prvenstvu koje će se odigrati u Italiji i San Marinu.

Ne sumnjamo da će tribine biti dobrano ispunjene menadžerima i skautima bogatih europskih klubova.

Bit će to najbolji izlog za mlade igrače.

Trener Oreščanin ne može ostati samo na Bradariću, kako smo neslužbeno saznali bijelima je zanimljiv Ivan Dolček, 20-godišnji igrač Slaven Belupa, koji se istina nije baš naigrao u dresu momčadi iz Koprivnice.

Splićanima je zanimljiv i lijevi bočni Istre 1961, 24-godišnji Austrijanac Markus Pavić koji je u minuloj sezoni odigrao 16 utakmica za pulskog prvoligaša.

Sportski direktor Bjelanović trebao bi riješiti taj kadrovski problem do odlaska momčadi na dvotjedne pripreme u Sloveniju, momčad odlazi na Pohorje 22. lipnja riješiti jednog od gorućih pozicija u momčadi, lijevog bočnog.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.