Damir Burić: Pričao sam s igračima, zdušno su me pogledali i rekli da žele biti dio toga

Petak, 26. srpnja 2019. 16:43 Napisao/la  SC
Damir Burić
Damir Burić Foto: www.hnkhajduk

 Hajduk u nedjelju gostuje u Varaždinu.

Damir Burić debitirao je u prvom kolu protiv Istre, tek je počeo slagati momčad prema svojim idejama:

- Gledate utakmicu i na račun događanja na terenu djelujete. Gyurcso u jednom trenutku protiv Istre nije imao povratnu trku, kada je ušao Hamza mi smo se stabilizirali. Naš novi kondicijski trener je Toni Modrić, zajedno sa Šimom Veršićem. Već radimo ovaj tjedan zajedno, vjerujem da ćemo imati detaljniju analizu da bismo znali koje točke moramo ispuniti. Svatko ima svoj način rada. Respektiram način rada bivšeg trenera, imam svoj način rada. Kako se kaže, "ima više puteva prema Rimu". Imam svoj put i želim uvesti neke novine. Pričao sam s igračima, zdušno su me pogledali i rekli "želimo biti dio toga". Odmah poslije utakmice s Istrom razgovarali smo s igračima. Imali smo dosta analiza i individualnih sastanaka. Intenzitet rada je dobar, način na koji radimo sada je primjer za dalje, raspoloženje je dobro. Podigli smo način rada što se tiče broja treninga. Momčad se želi razvijati, pomicati granice, idemo dalje s radom, poboljšavati se. Želimo u svakom trenutku detalje rada podignuti na nivo s kojim smo zadovoljni. Već ovaj tjedan vidjeli smo dobre naznake, kazao je Burić.

Varaždin igra prvu prvoligašku utakmicu u Varaždinu:

- Želio bi čestitati Varaždinu na ulasku u Prvu ligu. Što se tiče grada i infrastrukture taj klub pripada Prvoj ligi. Dobili smo kvalitetnog prvoligaša. Vidjelo se protiv Rijeke da su kvalitetna momčad. Želimo pokazati gdje smo, koliko smo naučili protiv Istre. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Taktičke promjene ne želim govoriti na press konferenciji. Samuel je u treningu, ima pravo igranja. David Čolina isto. To su jako dobri igrači i konkuriraju za utakmicu u Varaždinu, naglasio je Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.