DAMIR BURIĆ Lorenco Šimić mi se još nije javio, bit će da nema broj!

Petak, 02. kolovoza 2019. 13:40 Napisao/la  SC
Damir Burić
Damir Burić Foto: Lario Tus

Lorenco Šimić spominje se kao novi igrač Rijeke, mladi stoper Sampdorije želi se vratiti u HNL, ali Hajduka ima pravo prvootkupa ugovora od Sampdorije:

- Lorenco mi se još nije javio, bit će da nema broj. To su neke stvari koje ne želimo još komentirati. Ostavimo to otvoreno. Nećemo komentirati ni njega, ni ostale igrače, jer bit će još dolazaka, kazao je trener Hajduka Damir Burić.

Hajduk će treću pobjedu u HNL-u pokušati ostvariti u 3. kolu, u nedjelju (18) na Poljud stiže posrnula Lokomotiva:

- Pozivam navijače da dođu na utakmicu. Morat ćemo odigrati pametnu utakmicu. U ove dvije utakmice naša momčad je stvorila dosta šansi za gol. Jedan minus je da smo u završnici mogli biti puno bolji. Postoje neke stvari koje kroz rad ne dobiješ odmah. Bitna je koncentracija i želja, a to je ono što daje meni sigurnost u pogledu na momčad, rekao je Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.