Ante Palaversa možda ipak ostane u Hajduku, Man. City se predomišlja

Petak, 21. lipnja 2019. 15:45 Napisao/la  Toni Bilić
Ante Palaversa
Ante Palaversa

Predstavnici aktualnog prvaka Premiershipa, Mancheser Cityja, boravili su prije petnaestak dana u Splitu gdje su sa čelnicima Hajduka porazgovarali o statusu njihovog igrača Ante Palavrese, koji igra na posudbi u Hajduku.

Nezadovoljni su bili njegovom minutažom, a još više s pozicijom u momčadi kada je bio na travnjaku.

City je kupio Palaversu kao zadnjeg veznog igrača što nije odigrao u većini utakmica u dresu Hajduka nakon što je minule zime potpisao za Engleske.

Nakon razgovora činilo se da su odlučili Palavresu odvesti iz Hajduka, spremni su platiti preostali dio bonusa.

Navodno bi nova destinacija trebala biti španjolski drugoligaš Girona, gdje je brat Pepa Guardiole jedan od suvlasnika kluba.

Koliko smo uspjeli neslužbeno saznati, trener Siniša Oreščanin želio bi i u narednoj sezoni na dispoziciji imati Palavresu.

Hajduk 23. lipnja odlazi na dvotjedne pripreme na Pohorje i do tada bi se trebala konačno definirati status Ante Palaverse.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.