Zoran Zekić: Žao mi je što se nakon Dinama priča o suđenju, igramo bolje u derbijima

Ponedjeljak, 16. listopada 2017. 17:52 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić


Zoran Zekić odgovorio je na pritužbe iz Maksimira nakon utakmice protiv Osijeka, čelnici Dinama smatraju da je sudac spasio Osijek poraza:

- Žao mi je što se nakon onako dobre utakmice, nakon svega što smo vidjeli u jednom fenomenalnom derbiju, priča o suđenju. Čuo sam da čelnici Dinama govore da su oštećeni, ali ja mislim da su suci griješili i na našu i na njihovu štetu. Pa Henriquez je kod gola za izjednačenje loptu primio rukom. Moj sin je gledao u subotu prvo ogled Liverpoola i Manchester Uniteda, a zatim našu utakmicu protiv Dinama. I znate što mi je rekao? Da je naš derbi bio puno bolji, da je puno više uživao, da su Englezi previše kalkulirali. Mogli bismo nakon svakoga kola secirati sudačke odluke, analizirati ih, ali mislim da bi stvarno bilo bolje da pričamo o sjajnom nogometu koji smo vidjeli. Da smo bili samo malo mirniji, mogli smo Dinamu zabiti dva ili tri gola, ali činjenica je i da je Dinamo imao svojih šansi, i to jako dobrih. Ali tako je to, za pravu utakmicu su potrebne dvije momčadi, a to smo u Maksimiru i imali, rekao je trener Osijeka Zekić.

Osijek je igra daleko bolje u utakmicama protiv jačih protivnika:

- Mi smo praktički bez odmora još od lipnja i teško nam je igrati kad treba napadati na organiziranu obranu. Zato puno bolje igramo u derbijima, ali ja sam uvjeren da će se i to uskoro promijeniti, kaže Zekić uoči utakmice protiv Rijeke na Rujevici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.