×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Odigrana su četiri susreta 21. kola MAXtv Prve hrvatske nogometne lige. Puljani s Maksimira odnose sva tri boda iz susreta s Lokomotivom, Zagreb preokrenuo u šokantnoj utakmici varaždinskog susreta. Dinamo se prošetao preko Lučkog, Hajduk i Split u gradskom derbiju odigrali bez golova
Nakon 90 minuta maksimirskoga ogleda Dinama i Istre 1961, gdje je momčad Igora Pamića formalno bila domaćin, rezultat je bio identičan kao i u prvom dvoboju  Puli, 1:1. Modri su plasman u polufinale izborili tek nakon udaraca s bijele točke.
I ova atmosfera je jedan od razloga zbog kojeg odlazim,  govori Davor Vugrinec
Iz Šibenika odgovaraju na žalbu Zadrana zbog nastupa 17-godišnjeg Vice Kendeša na utakmici koju je Šibenik dobio s 1:0
Zdravko Mamić u prosincu 2010. godine verbalno je napao novinara Boruta Šipsa. Kazna za taj ispad iznosi 45 dnevnih dohodaka.
Treba vidjeti kako sve posložiti. Činjenica je da ovako više jednostavno ne ide.
Vidio sam ono što sam očekivao, htijenje i zalaganje. Ima još puno posla, ali optimističan sam. U nastavku sezone očekujem da igrači podignu formu , rekao je Damir Mišković
Nedjelja, 04. ožujka 2012. 18:11
HNL

Ištuk: Bolje je kad igramo van Rijeke

Da smo igrali negdje drugdje možda bi bilo bolje, ovi se momci očito teško nose s pritiskom na Kantridi.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.