OSIJEK - HAJDUK Zoran Zekić: U Splitu nije bilo zadovoljavajuće, ovo je drukčija utakmica

Srijeda, 29. studenog 2017. 11:44 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

Zoran Zekić stoti put vodi momčad Osijeka u današnjoj (18) utakmici četvrtfinala Kupa protiv Hajduka.

Trener osječke momčadi ne vidi poveznicu između utakmice dviju istih momčadi u zadnjem kolu (1:1) na Poljudu:

- Ovo je posve drukčija utakmica u kojoj nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Igramo na svom stadionu, samo je jedna utakmica što nam daje bar malu prednost u odnosu na Hajduk. Međutim, puno toga će ovisti o načinu na koji ćemo se postaviti. U Splitu to nije bilo zadovoljavajuće. Bilo je previše grča, nepreciznosti i neodlučnosti u ofenzivnoj igri. Moramo biti mnogo agresivniji i hrabriji nego u prvenstvenoj utakmici, kaže Zekić koji vjerojatno neće mći računati na Baraća, Bočkaja i Bobana.

- Mislim kako su sva trojica izgubljena do kraja ove polusezone. Bočkaj i Boban imaju rupture mišića, a Barać je načet umorom i problemima s limfnim čvorovima, rekao je Zekić za Glas Slavonije.

 U kup-susretima dosad je branio iskusni Marijan Antolović, Zekić je i prošle sezone bio principijelan kada je u istom statusu bio Marko Malenica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.