Kup: Dinamo ostvario plasman u finale očekivanom pobjedom protiv Osijeka

Utorak, 23. travnja 2019. 19:59 Napisao/la  SC
Dani Olmo
Dani Olmo

 

Dinamo je u finalu Kupa.

Momčad Dinama očekivano je pobijedila Osijek na neočekivano suzdržani način.

U 18. minuti Petković je izveo malonogometnu tehničku bravuru na lijevoj strani kaznenog prostora, prošao dvojicu igrača u ravni prve vratnice, idealno proigrao Olma, koji je rutinski zatresao mrežu - 1:0.

Relativno rani pogodak usmjerio je tok utakmice u kojoj je Osijek ostavio dobar dojam, posebice u zadnjih pola sata kada je u igru ušao Bočkaj.

Odmah je osječka momčad dobila kvalitetu više u veznom redu, ali od većeg posjeda lopte u igru na postavljenu obranu nije imala izravne koristi.

Dinamo je do 90. minute stprljivo čekao priliku da da odluči utakmicu.

U 90. minuti Kadzior je pobjegao osječkoj obrani na centru, dotrčao do Malenice koji je uspio odbiti loptu, ali točno natrčalom Šunjiću koji je pogodio prazna vrata - 2:0.

U drugom polufinalu u srijedu (18) igraju Inter i Rijeka.

DINAMO: Livaković, Rrahmani, Dilaver, Theophile-Catherine, Stojanović, Ademi, Olmo, Šunjić, Oršić, Hajrović (60 Kadzior), Petković (90+4 Andrić)

OSIJEK: Malenica, Lončar, Gutieri, Škorić, Grgić (Šorša), Pilj (67 Bočkaj), Kleinheisler, Žaper, Boban (77 Ejupi), Talys, Marić

Utakmica polufinala Kupa: Dinamo - Osijek 2:0 (Olmo 18, Šunjić 90)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.