FINALE KUPA Ivajlo Petev: Ante je još dijete, žao mi je što je to rekao

Utorak, 30. svibnja 2017. 23:02 Napisao/la  SC

U subotnjoj utakmici rezultat nije bio realan, trebali smo pobijediti još većom razlikom, kaže trener Dinama


Dinamo u nakon jedanaest godina u srijedu može ostati bez ijednog trofeja na kraju jedne sezone. U finalu Kupa u Varaždinu  igraju Dinamo i Rijeka, koja ne misli stati nakon proslave titule prvaka. Rijeka u Varaždinu sigurno neće izgledati kao u zadnjoj utakmicu u Zagrebu:
 
- Svjestan da je ovo drugačija utakmica. Moramo biti pametni i izuzetno koncentrirani svih 90 minuta. Vjerujem da ću moći računati na Antolića, Leškovića, Sigalija i Livakovića, ali sve ćemo vidjet nakon treninga. Nema iznenađenja među nama, predobro poznajemo jedni druge. Samo treba biti pametan, držati visoku koncentraciju svih 90 minuta i iskoristiti svoje prilike. U subotnjoj utakmici rezultat nije bio realan, trebali smo pobijediti još većom razlikom. Ali, nemoguće je zabiti baš iz svake prilike. Zaslužili smo tu pobjedu, ali ona je sada prošlost. Stiže novi dan, nova utakmica i novo dokazivanje, kazao je trener Ivajlo Petev.

Ćorić je izjavio da Petev laže kada kaže da nije htio igrati protiv Rijeke:

- Mogao sam kao trener reći da Ćorića nije bilo protiv Rijeke jer je to bila moja odluka. Pročitao sam njegovu izjavu u novinama, moram reći da me jako čudi. Ali, Ante je još dijete, puno toga još mora proći u životu. Žao mi je što je to rekao, ali na te stvari ne obraćam pažnju. Samo razmišljam o utakmici s Rijekom, završio je Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.