Armin Hodžić, napadač Dinama: Nije mi prvi puta da sam zabio četiri pogotka

Srijeda, 01. ožujka 2017. 21:41 Napisao/la  S.C.

Armin Hodžić je strijelac sedam od Dinamovih devet pogodaka tijekom proljeća

Dinamo je odigrao jako dobru utakmicu, svladao je s visokih 6:0 Split u prvoj polufinalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa.

Junak priče bio je Armin Hodžić, koji je crvenima utrpao čak četiri pogotka.

- Nije mi ovo prvi put da sam zabio četiri pogotka, jednom sam i u dresu Željezničara zabio četiri gola Leotaru. Odigrali smo jako dobru utakmicu, bili razigrani i zasluženo smo ovako visoko pobijedili. Osjećam se odlično, radim maksimalno, a idu me i golovi. Mogu biti jako sretan, zaslužili smo ovaj rezultat. Prezadovoljan sam u Dinamu i otvaranjem proljeća, rekao je Armin Hodžić strijelac sedam od Dinamovih devet pogodaka tijekom proljeća.

Za Dinamo je debitirao mladi Brazilac Guilherme, koji je triput asistirao.

- Guilherme je pokazao puno dobrih stvari, ali to još nije sav njegov potencijal. Zadovoljan sam s njime, kao i Sammirom. Obojica imaju još puno za raditi. Soudani nije igrao zbog lakše ozljede, a Hodžić ima potencijal, shvatio je da mora raditi na sebi, kaže trener Dinama Ivajlo Petev.

Dinamo je napokon ostvario jednu uvjerljivu pobjedu:

- Split je dobra momčad, ali igrala je koliko smo im dozvolili. A za dobru igru treba imati i dobar teren. Kad bi svi tereni bili kao Maksimir sve bi bilo drugačije, puno toga ovdje ovisi i o travnjacima. Odigrali smo dobru utakmicu, kontrolirali cijeli tijek susreta. U našoj je igri bilo puno dobrih stvari, moram biti zadovoljan sa šest golova i visokom pobjedom. Čestitam svojoj momčadi na ovakvom trijumfu, jednom sam sa 6:0 pobijedio i Slaviju iz Sofije. Takve se pobjede zauvijek pamtem zaključuje Petev.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.