RIJEKA - GENT Jess Thorup očekuje da Igor Bišćan neće igrati s petoricom igrača u obrani

Srijeda, 28. kolovoza 2019. 21:22 Napisao/la  SC
Igrači Genta trenirali na Rujevici
Igrači Genta trenirali na Rujevici

 Jess Thorup najavio je uzvratnu utakmicu play-offa Europske lige, trener Genta svjestan da će se na Rujevici igrati drugačija utakmica.

- Pred nama je velik cilj, prije tri mjeseca uopće nismo razmišljali o Europi, a sada nas 90 minuta dijeli od skupine Europske lige. Analizirali smo prvu utakmicu i iz nje puno naučili. Bit će to jedna sasvim drugačija utakmica jer Rijeka mora postići pogodak što će zasigurno otvoriti dosta prostora za igru. U prvoj utakmici cilj Rijeke bio je dobro se obraniti, što su uspjevali, a i zabili su važan pogodak. No, mi smo momčad koja nećemo čekati i braniti se. Uvijek težimo igri, napadat ćemo i pokušati pobijediti. Govorit ćemo na travnjaku, došli smo s 22 igrača jer ovo je za nas jako važna utakmica. Naravno da nas Rijeka može napasti, to i očekujemo. Na domaćem terenu uglavnom imaju posjed lopte i kontroliraju igru. Očekujem drugačiju igru, a ne da igraju s pet igrača u obrani. No, vjerujem da možemo odgovoriti protuigrom i izboriti prolaz dalje, kazao je Thorup.

Promjena u rosteru u odnosu na prvu utakmicu je Sven Kums, nekadašnji kapetan Genta koji je 2015. postao prvak vratio se iz Anderlechta i konkurira za sastav.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.