Filip Bradarić blizu povratka u Hajduk, bivši kapetan Rijeke dolazi na posudbu iz Cagliarija

Srijeda, 21. kolovoza 2019. 19:30 Napisao/la  Toni Bilić

Doprvak svijeta u Cagliariju je trenutno u drugom planu zbog povratka iskusnoga Nainggolana, na početku prijelaznog roka spominjao kao novi igrač PAOK-a

Filip Bradarić (Cagliari)
Filip Bradarić (Cagliari)

 Filip Bradarić mogao bi se vratiti u matični Hajduk na posudbu.

Doprvak svijeta u Cagliariju je trenutno u drugom planu zbog povratka iskusnoga Nainggolana, koji je došao na posudbu iz Intera zbog bolesti supruge koja želi biti na rodnoj Sardiniji.

Službene potvrde još nema, no Bradariću bi bilo interesantno doći u Hajduk iz kojega je 2015. otišao u Rijeku.

U Rijeci je postao kapetan momčadi koja je postala prvak, igrala Europsku ligu i play-off Lige prvaka, te stekao status reprezentativca koji je igrao na SP-u Rusiji.

Do kraja prijelaznoga roka je još desetak dana, pa valja vidjeti što će se dogoditi.

Inače, Bradarić se na početku prijelaznog roka spominjao kao novi igrač PAOK-a, grčki prvak na kraju je odustao zbog velikih potraživanja Cagliarija.

Prvi vratar Hajduka Josip Posavec koji ima ozlijeđen vrat, otputovao je u Zagreb na dodatne preglede.

Nije izgledno da će još neko vrijeme braniti, pa bi tako u Osijeku opet pred vrata mogao perspektivni Marin Ljubić, koji je i lani branio u Gradskom vrtu.

Nakon odrađene pauze zbog tri žuta kartona vraća se stoper Stefan Simić, a još jednu utakmicu mora radi crvenoga kartona odraditi napadač Marin Jakoliš.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.