TOMISLAV SVETINA

Da je Rijeka platila, račun ne bi bio blokiran

Subota, 23. rujna 2017. 14:28 Napisao/la  SC

Rijeka do 15. srpnja trebala platiti  za Andrijaševića

Tomo Svetina
Tomo Svetina


U Dinamu je odavno  puno toga važnije od nogometa. Osim napadima na Marija Cvitanovića i Zdravka Mamića, mediji se bave blokiranim računom zbog potraživanja Dražena Ladića, koji ima pravomoćnu presudu:

- Prošle smo godine ostvarili rekordne prihode, oko 500 milijuna kuna, ali to ne znači da je Dinamo 1. siječnja 2017. na računu imao 500 milijuna kuna. To znači da smo dogovorili toliko vrijedne poslove, ali smo i dogovorili da se taj novac u našu blagajnu slije u 24 mjeseca. U trenutku kad je Ladić pustio ovrhu, mi taj novac nismo imali. Ali smo povukli neka druga sredstva i riješili problem. Možda nam račun ne bi ni bio blokiran da nam je Rijeka platila 50 posto od Andrijaševićeva transfera! Rijeka nam je to trebala uplatiti do 15. srpnja, ali smo uvažili činjenicu da igraju Ligu prvaka, htjeli smo da uđu jer je to dobro za hrvatski nogomet i nismo im htjeli remetiti mir. Pristali smo da plate do 31. kolovoza. Nažalost, Rijeka to nije platila do danas. Da smo imali taj novac, on bi se povukao na taj prijelazni račun, kazao je direktor Tomislav Svetina za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.