Mario Cvitanović, trener Dinama: Sreo sam Sedloskog nedavno u jednom shopping-centru...

Ponedjeljak, 11. rujna 2017. 09:05 Napisao/la  SC
Mario Cvitanović
Mario Cvitanović

Dinamo je pobijedio Rudeš (3:2), zadržao vodstvo na ljestvici, ali nitko u modroj svlačionici nije zadovoljan igrom. Jasno je da se ovako ne može održavati kontinuitet pozitivnih rezultata, povrh toga koncentraciju remete intezivne priče o smjeni trenera.

Goce Sedloski prvi je kandidat za novog trenera:   

- Na mene to nije nimalo utjecalo, radim u Dinamu svjestan sam da će se svaki dan nešto takvo događati. Radim svoj posao i nemam s time problema. Sreo sam i Sedloskog nedavno u jednom shopping-centru, pozdravili smo se i kratko popričali, rekao je trener Dinama Mario Cvitanović nakon utakmice protiv Rudeša.

- Dopustili smo Rudešu previše kontranapada, iz toga moramo nešto naučiti. Ali moram biti zadovoljan s 15 udaraca prema njihovom golu, dosta dobrih kombinatornih situacija, ali završni pas i realizacija nam nisu bili na nivou. Mislim kako smo drugi gol dobili iz kontranapada, nakon naše velike greške. Ovo je prva utakmica u kojoj smo primili dva gola, ali vidio sam reakciju igrača, znaju da smo trebali lakše doći do pobjede. Forsirali smo pasove koje nisu bili pripremljeni. Je li to neiskustvo ili velika želja za dokazivanje, ne znam. Ali, smo toga imali previše. Jako smo mlada momčad, puno mladih igrača imamo na krucijalnim pozicijama, ali to nam je sve škola. Treba nam iskustva, te pogreške moraju biti na manjoj razini, rekao je Cvitanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.