Krešimiru Antoliću izgorio automobil, nepoznati počinitelji zapalili vozilo šefu osiguranja Dinama

Srijeda, 06. prosinca 2017. 11:13 Napisao/la  SC

Antolić je diplomirani kriminalist, od 2015. godine radi kao šef osiguranju kluba kojemu je nedavno ustrijeljen savjetnik i pretučen trener

Krešimiru Antoliću  izgorio automobil, nepoznati počinitelji zapalili vozilo šefu osiguranja Dinama
Foto: www.24sata


Krešimiru Antoliću nepoznati počinitelji zapalili su automobil u ranim jutarnjim satima, direktor sigurnosti Dinama automobil marke Golf dao je na korištenje bratu koji je kuhar.

- Možda je ovo osveta jer mu je jelo loše ispalo, izjavio je sarkatično Antolić za Index.
 
- Prilično je jasno da ovo ima veze s mojim bratom ili samnom, odnosno poslom koji radim. Ne bih prejudicirao i komentirao dok policija ne utvrdi okolnosti, dodao je Antolić.

Antolić je diplomirani kriminalist, prije nego što je 2015. godine postao djelatnik Dinama obnašao je dužnost načelnika Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave Zagrebačke.

Nakon što su nepoznati počinitelj pucali u Zdravka Mamića i fizički napali trenera Marija Cvitanovića, zapaljeni automobil šefa klupskog osiguranja jasno ukazuje s kakvim društvenim strukturama Dinamo ima posla.

Portal 24sata objavio je fotografije zapaljenog automobila i video.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.