DINAMO - RIJEKA Nenad Bjelica: Imam 24 spremna igrača, svi mogu igrati protiv Rijeke

Nedjelja, 02. rujna 2018. 09:25 Napisao/la  SC

Možda ih je uzdrmalo ispadanje iz europskih natjecanja, ali zadnji rezultati Rijeke neće me zavarati, kaže trener Dinama

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Dinamo večeras (21) u Maksimiru igra protiv Rijeke nekoliko dana nakon što je na istom travnjaku Young Boys ostvario plasman u skupinu Lige prvaka.

Trener Nenad Bjelica najavljuje motivirani Dinamo:

- Nakon bolnog poraza momčad se oporavila, dobro smo radili na treninzima i regenerirali se. Osim Oršića i Ademija, eventualno i Leovca, svi su na raspolaganju. Spremno dočekujemo Rijeku, želimo nastaviti pobjednički niz. Vjerujem u svoju momčad, da možemo preskočiti ovu prepreku. Pred nama je težak zadatak, ali vjerujem da ćemo na kraju utakmice mi slaviti, Rijeka je Rijeka, imaju kvalitetnog trenera, vrhunski su organiziran klub, pojavila se smjena generacije. Vrlo su kvalitetna momčad, pogotovo igrači u ofenzivi, pa obrana s vratarom Slugom... Možda ih je uzdrmalo ispadanje iz europskih natjecanja, ali zadnji rezultati Rijeke neće me zavarati. Znamo da su motivirani protiv nas i najveći su protivnik Dinama zadnjih godina. Iznimno ih poštujemo i respektiramo, ali na kraju vjerujemo da ćemo biti bolji. Zadnji rezultati nisu odraz snage i njihove kvalitete. Najvažnije je kako ćemo mi igrati, kako ćemo se postaviti, s disciplinom i agresivnošću na nivou zadnjih utakmica, tad sam uvjeren da ćemo slaviti, kazao je Bjelica.

Trener Dinama do sada je HNL igrao s jednom, a europske utakmice s drugom postavom:

- Imam povjerenja u sve igrače i ne mogu pogriješiti. Ti igrači koji su igrali u HNL-u apsolutno su opravdali povjerenje, pokazali da su vrijedni. Imam 24 spremna igrača, svi mogu biti dovoljno dobri da igraju otpočetka protiv Rijeke. Doveli smo sve što smo htjeli dovesti, napravili promjene unutar momčadi, osvježili momčad... Igrači koji su bili tu već 3, 4 godine i nisu imali motivaciju su otišli, ubrizgali smo novu krv momčadi. Sve što smo planirali smo i napravili. Zadovoljan sam sa svim igračima koji su tu, svi će dobiti šansu, imamo tri natjecanja do kraja jeseni. Sve su to vrijedni igrači koji će biti korišteni, kaže Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.