DINAMO - OSIJEK Nenad Bjelica: Da sam na mjestu navijača Dinama, sigurno bih u utorak bio na stadionu!

Utorak, 23. travnja 2019. 01:25 Napisao/la  SC

Navijači sami trebaju odlučiti vrijedi li doći pogledati Dinamo koji je u ovoj godini ostvario stvarno lijepe rezultate, pokazao puno toga, kaže trener Dinama uoči polufinala Kupa

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica Foto: www.gnkdinamo

 

Dinamo i Osijek u utorak (18) u Maksimiru igraju utakmicu polufinala kupa:

- Emocije postoje, naravno. Naravno da je to klub za koji sam ja želio zaigrati jednog dana. Ostvarila mi se ta želja. Ja uvijek kažem da je sve ovo što je poslije došlo u nogometu, u igračkoj i trenerskoj karijeri, je veliki plus. Ali ja sam profesionalac i u svim ovim utakmicama moj profesionalizam je pobijedio moje emocije. Očekujem da će tako biti u utorak. Definitivno trebamo postaviti tako stvari u svlačionici da se svi veselimo izazovu, doživjeti to kao jedan veliki izazov. Znamo da neće biti nimalo lako, ali nitko to ni ne očekuje. Ne gledamo previše na protivnika iako u ovom slučaju moram malo više obratiti pažnju, jer su s novim trenerom malo promijenili sistem. Na jedan način napadaju, na drugi se brane i to ćemo sve imati u vidu kad budemo pripremali utakmicu, rekao je Nenad Bjelica.

Osijek je uoči polufinala kupa izgubio u Puli:

- Mi moramo biti svjesni da ćemo se morati 'baciti na glavu' kako bismo parirali ovom Dinamu, ali opet, jedna utakmica je u pitanju. Bez obzira na sve, nogomet je uvijek igra gdje svaki takmac ima svoje šanse i prilike, tako se nadam da i mi u ovom susretu imamo neke svoje šanse, rekao je trener Osijeka Dino Skender.

Dinamo je prvak, favorit je u kupu što bi trebao biti mamac za publiku:

- Vidjet ćemo! Navijači sami trebaju odlučiti vrijedi li doći pogledati Dinamo koji je u ovoj godini ostvario stvarno lijepe rezultate, pokazao puno toga, odigrao puno lijepih utakmica. Da sam na mjestu navijača Dinama, sigurno bih u utorak bio na stadionu, rekao je Bjelica.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.