Dinamo dobio strateškog partnera u Kini, potpisan ugovor s tvrtkom iz Chengdua

Ponedjeljak, 30. listopada 2017. 15:42 Napisao/la  SC
Dinamo dobio strateškog partnera u Kini, potpisan ugovor s tvrtkom iz Chengdua


Dinamo je službeno objavio da ima kineskog partnera, evo vijesti:

Ponosno objavljujemo da je delegacija GNK Dinamo otputovala u Kinu gdje je potpisan Okvirni ugovor o strateškoj suradnji s kineskom tvrtkom ''Chengdu Sports Industry Company'' u gradu Chengdu u pokrajini Sechuan.

Modri su klub u NR Kina na potpisivanju predstavljali glavni direktor Tomislav Svetina, direktorica za međunarodne odnose Amra Peternel, direktor marketinga, prodaje i komunikacija Tomislav Rukavina i zamjenik direktora Nogometne škole Anđelko Ivanjko. Događaju je prisustvovao i Veleposlanik RH u NR Kina, gospodin Nebojša Koharović.

Chengdu Sports Industry Company Ltd. (CSI) vodeća je tvrtka na području organizacije sportskih događaja te gradnje velikih infrastrukturnih projekata u pokrajini Sechuan. Inače, spomenuta pokrajina ima gotovo 80,5 milijuna stanovnika i četvrta je najveća kineska pokrajina. Chengdu kao glavni i najveći grad ima 14,5 milijuna stanovnika.

CSI je prepoznao Dinamo kao jednu od vodećih svjetskih nogometnih institucija na području stvaranja mladih generacija igrača, a suradnja GNK Dinamo i CSI-a rezultirat će kreiranjem značajne sportske sinergije u sljedećim područjima:

1. Suradnja i prenošenje znanja nogometne škole GNK Dinamo kroz otvaranje nogometnih kampova u Kini  

2. Sudjelovanje nogometne škole GNK Dinamo na turnirima mlađih uzrasta u Kini

3. Dolazak kineskih nogometaša mlađih uzrasta na turnire i edukativne kampove u Hrvatsku

 
- Ovaj je događaj samo još jedna potvrda u nizu kvalitete rada naše Nogometne škole na svjetskom novu gdje je prepoznat Dinamov brend i kontinuirani rad na stvaranju mladih igrača. Ovo nam je samo poticaj da budemo još bolji i uspješniji na svim područjima, rekao je direktor Tomislav Svetina nakon potpisivanja ugovora.

Modri je klub ponosan na činjenicu da je u Kini prepoznata kvaliteta nogometne škole i rada s mladim igračima te na to što je Dinamo na globalnom tržištu, uz mnoge velike europske klubove, prepoznat kao poželjan partner za suradnju i projekte, stoji u službenoj vijesti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.