HKS, priopćenje: Niti na jednom letu nije bilo dovoljno mjesta za cijelu delegaciju

Četvrtak, 28. srpnja 2016. 13:04 Napisao/la  SC

HKS reagirao na optužbe Bojana Bogdanovića


Hrvatski košarkaški savez (HKS) glasio se službenim priopćenjem nakon što je Bojan Bogadnović na svom facebook profilu objavio fotografiju skvrčenih koljena u zrakoplovu i javno prozvao HKS zbog nebrige oko elementarnih potreba reprezentacije. Evo priopćenja:

Vezano uz današnji status na Facebook stranici hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića, željeli bismo pojasniti organizaciju putovanja hrvatske košarkaške reprezentacije u Argentinu.

Hrvatski košarkaški savez je u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom učinio sve kako bi našim igračima i stručnom stožeru osigurao najbolji i najkomforniji prijevoz do Cordobe, a posebno s obzirom na njenu udaljenost. Nažalost, naša volja i želja, niti angažman, nisu bili dovoljni, jer nas je u toj namjeri spriječilo nekoliko objektivnih razloga.

Najvažniji i presudan leži u činjenici da se reprezentacija plasirala 9. srpnja na Olimpijske igre i iako se već sljedeći dan krenulo u organizaciju putovanja, izbor je bio vrlo ograničen. Konačni letovi (i mjesta u zrakoplovu) su ono najkvalitetnije što se u tom trenutku moglo izabrati iz preostale ponude zrakoplovnih tvrtki.

Treba napomenuti da je naša delegacija putovala u dvije skupine, veliki dio preko Rima, dok je manji dio članova stručnog stožera, zbog potpune popunjenosti zrakoplova, putovao preko Pariza. Niti na jednom letu nije bilo dovoljno mjesta za cijelu delegaciju pa tako ni mjesta u poslovnoj klasi.

Na kraju, ono najvažnije, cijela delegacija je sretno stigla na odredište i sigurni smo da će, nakon što se svi dobro odmore, nastaviti putem koji je zacrtan u Torinu, piše u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.