NBA: Sezona počela mučnim dojmom zbog teške ozljede Gordona Haywarda

Srijeda, 18. listopada 2017. 09:39 Napisao/la  SC
Gordon Hayward teško stradao
Gordon Hayward teško stradao


Utakmicama najboljih momčadi obje konferencije počela je NBA sezona koju je nažalost obilježila teška ozljede  Gordona Haywarda.

Novi igrač Celtica teško se ozlijedio na početku utakmice prilikom pada, fraktura zgloba lijeve noge vidno je potresla igrače i gledatelje.

Pod mučnim dojmom Haywardove ozljede, momčad Bostona na poluvremenu je zaostajala 16 poena. Uspjeli su se u nastavku vratiti i povesti 98:97, ali je Cavse do pobjede predvodio LeBron James s 29 poena, 16 skokova i devet asistencija te Kevin Love s 15 poena i 11 skokova.

Kod Bostona Jaylen Brown ubacio je 25 poena i uhvatio šest skokova, Kyrie Irving ubacio je 22 poena uz deset asistencija, a Jayson Tatum 14 poena i deset skokova.

Aktualni prvaci Golden State Warriorsi doživjeli su poraz od Houston Rocketsa (122:121).

Kevin Durant pogodio je nakon isteka vremena, pregledom snimke utvrđeno je da su Rocketsi pobijedili.

Rocketse su do pobjede predvodili James Harden s 27 poena, deset asistencija i šest skokova, Eric Gordon s 24 poena, PJ Tucker s 20 poena i šest skokova te Chris Paul s 11 asistencija.

Kod Warriorsa Nick Young ubacio je 23 poena uz tricu 6/7, Stephen Curry dodao je 22 poena i pet asistencija, Kevin Durant 20 poena uz sedam asistencija i pet skokova dok je Green stao na 11 skokova i 13 asistencija.

NBA: Cleveland Cavaliers - Boston Celtics 102:99, Golden State Warriors - Houston Rockets 121:122

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.