NBA: Golden State Warriorsi poveli 2:0 u finalnoj seriji doigravanja za prvaka

Ponedjeljak, 05. lipnja 2017. 10:36 Napisao/la  SC

Golden State Warriorsi poveli su 2:0 u finalnoj seriji doigravanja za prvaka.

 U drugoj utakmici pobijedili su Cleveland Cavalierse sa 132-113 i ostvarli rekordnu 14. uzastopnom pobjedu u ovogodišnjem NBA doigravanju.

Cleveland je na polovici utakmice zaostajao samo tri koša (67-64). U nastavku su Kevin Durant, Stephen Curry i Klay Thompson tricama počeli zasipati koš gostujuće momčadi, prednost je narasla do 22 razlike.

Kevin Durant  postigao je 33 koša uz 13 skokova, šest asistencija i čak pet blokada.
 
'Triple-double' LeBrona Jamesa (29 koševa, 11 skokova, 14 asistencija) nije pomogao Cavsima. Pratio ga je samo Kevin Love sa 27 koševa i sedam skokova, dok je Kyrie Irving za 19 poena uputio 23 šuta (8/23).

Finalna serija se za sljedeće dvije utakmice seli u Cleveland, a prvi dvoboj u Quicken Loans Areni na rasporedu je u noći sa srijede na četvrtak (3 sata iza ponoći).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.