Miami slavio kod Atlante nakon tri produžetka

Petak, 06. siječnja 2012. 10:44 Napisao  Marko Babić

Atlanta je bila vrlo blizu da i po drugi puta ove sezone svlada Heat, ali je Chris Bosh tricom u završnici odveo utakmicu u produžetak

Miami Heat uzvratio je na gostovanju Atlanti za jedini poraz ove sezone i to nakon tri produžetaka, te bez usluga LeBrona Jamesa i Dwyanea Wadea. Atlanta je bila vrlo blizu da i po drugi puta ove sezone svlada Heat, ali je Chris Bosh tricom u završnici odveo utakmicu u produžetak. Na kraju su bila potrebna tri, a Hawksi u posljednjem nisu postigli niti jedan koš.

Wade je ponovo bio van stroja zbog bolova u lijevom stopalu, dok je James pauzirao zbog iščašenja gležnja kojega je zaradio u susretu protiv Indiane.

I dok Heat i bez najboljeg dvojca moćno korača, novi poraz na gostovanju kod San Antonija doživio je aktualni prvak Dallas. Spursi su uspjeli ograničiti Dirka Nowitzkog na samo šest poena. što je njegov najslabiji napadački učinak u NBA ligi od 18. prosinca 2009. godine, kada je zbog ozljede rano napustio dvoboj protiv Houston Rocketsa.


Rezultati NBA: Atlanta – Miami 109:116, Sacramento – Milwaukee 103:100, Portland – LA Lakers 107:96, San Antonio – Dallas 93:71.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.