Lakersi misle ozbiljno, Anthony Davis postao suigrač LeBrona Jamesa

Nedjelja, 16. lipnja 2019. 11:25 Napisao/la  SC
LeBron James i Anthony Davis uskoro u istim dresovima
LeBron James i Anthony Davis uskoro u istim dresovima

 

Los Angeles Lakersi misle ozbiljno iduće sezone.

Lakersi i New Orleans postigli su dogovor o razmjeni igrača u kojoj će se LeBronu Jamesu pridružiti zvijezda Pelicansa, 26-godišnji centar Anthony Davis.

U suprotnom smjeru idu Lonzo Ball, Brandon Ingram i Josh Hart, Lakersi su se povrh toga odrekli ovogodišnjeg četvrtog izbora na NBA draftu.

Lakersi su uspjeli postići dogovor s New Orleansom i zadržati u momčadi Kylea Kuzmu, za kojeg su Pelicansi također bili zainteresirani.

Osim ovogodišnjeg 4. izbora prvog kruga na NBA draftu, Pelicansi će imati priliku osnažiti se mladim igračima u nadolazećim godinama, jer su u razmjenu uključeni i izbori prvog kruga na draftovima 2021. i 2024. godine te zamjena pozicija za biranje na draftu 2023.

Anthony Davis na ljeto 2020. godine postaje slobodan igrač, ali je neslužbeno najavio da će s Lakersima potpisati novi ugovor.

Nakon što razmjena postane službena, Lakersi će uz LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa pod ugovorom imati Kylea Kuzmu, Moritza Wagnera i Isaaca Bongu.

LeBron James je na Instagramu izrazio dobrodošlicu Davisu i najavio nove poteze: "AD na putu!! Idemo, brate! Tek je počelo".

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.