Posjet NBA utakmici, druženje s hrvatskim iseljenicima u Floridi, susret s Đokovićem...

Četvrtak, 22. ožujka 2018. 09:24 Napisao/la  SC

Ovakva večer za naše je iseljeništvo i za našu djecu nešto nezaboravno. Mi na televiziji pozorno pratimo svaki vaš pogodak i promašaj, rekao je Danko Grgas, predsjednik društva

Posjet NBA utakmici, druženje s hrvatskim iseljenicima u Floridi, susret s  Đokovićem...

 Team-buildig ili u prijevodu druženje, jedno je od temeljnih ciljeva američke turneje hrvatske nogometne reprezentacije.

Hrvatski nogometaši organizirano provode slobodno vrijeme pa su tako bili gosti na utakmici Miamija i New York Knicksa.

Prije uakmice boravili su u društvu hrvatskih iseljenika, a posebno iznenađenje bio je susret s Novakom Đokovićem.

Donedavno najbolji tenisač i sportaš na svijetu spremno je pozirao s Modriće, Kovačićem, Rakitićem i Perišićem, koji je fotografiju objavio na svom profilu.

Naše reprezentativce dočekalo je oko 160 Hrvata pretežito s Floride, ali i iz drugih krajeva SAD-a (New York, Chicago, Philadelphia, Los Angeles...) te Kanade.

Tijekom prigodnog druženja igrači i stručni stožer darovali su plaketu i dres s potpisom svih igrača, a domaćini su uzvratili darovima:

- Dragi Vatreni, dobro nam došli. Ovakva večer za naše je iseljeništvo i za našu djecu nešto nezaboravno. Mi na televiziji pozorno pratimo svaki vaš pogodak i promašaj. Kada se vi veselite, i mi se veselimo s vama. Želja nam je da budete još jači i bolji te na Svjetskom prvenstvu podignete pobjednički trofej. Uživali smo gledati vas prošle godine protiv Meksika u Los Angelesu i niti u snu nismo mislili da ćemo ove godine upravo mi nešto pripremati za vas. Nadam se da vas nismo iznevjerili i hvala što ste nam priuštili ovo zadovoljstvo, nevjerojatan je osjećaj biti u društvu naših sportaša, posebno nogometaša. Igrajte s punim srcem protiv Perua, kao i uvijek, i želimo vam puno uspjeha, rekao je Danko Grgas, predsjednik društva.

- Hvala na prijemu, s velikim smo veseljem primili vaš poziv da budemo vaši gosti. Velika nam je čast i zadovoljstvo, znamo koliko vam znače hrvatska reprezentacija i naša domovina. Radujemo se vidjeti vašu djecu u hrvatskim dresovima, a sve vas pozivamo na utakmicu. Dajte nam podršku, treba nam - pripremamo se za Svjetsko prvenstvo - a među hrvatskim narodom puno je nade i strepnje uoči takvog natjecanja. Znam da ćete biti uz nas, bilo u Rusiji, bilo pred televizijom. Mi ćemo napraviti sve u svojoj moći da sve nas Hrvate učinimo ponosnima, uzvratio je izbornik Zlatko Dalić.

Hrvatska u noći s petka na subotu (1.30) u Miamiju igra protiv Perua.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.