Euroliga: Cedevita pregazila Crvenu zvezdu, policija spriječila sukob na tribinama

Petak, 08. travnja 2016. 21:50 Napisao/la  SC

Utakmica 14. kola: Cedevita - Crvena zvezda 83:62


Košarkaši Cedevite u posljednjem 14. kolu skupine Top 16 fazi Eurolige pobijedili su Crvenu zvezdu s 83:62 (29:12, 23:19, 16:14, 15:17).

Najefikasniji je bio Jacob Pullena s 22 poena, Miro Bilan ubacio je 12, baš kao i Luka Žorić, dok je Luka Babić potpisao 10 poena.

U redovima Zvezde Vladimir Štimac upisao je 18 poena, a Tarence Kinsey 11.

Cedevita je od ulaznica skupila 32 tisuće kuna koje će donirati projektu obnove Vukovarskog vodotornja, humanitarna akcija podignula je poltičke tenzije prije utakmice.

Uoči utakmice dvorani je došlo do navijačkog incidenta. Naime, na tribini na kojoj su bili smješteni navijači Crvene zvezde došlo je do međusobnog okršaja između dvojice muškaraca.

Policija je, srećom, brzo reagirala i spriječila žešći sukob na tribini.

Valja reći kako je cijela utakmica praćena snažnim osiguranjem i kako je interventna policija na ulazu vršila detaljan pregled svih fanova.

Utakmici je prethodio ulični obračun policije s navijačima Crvene zvezde.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.