Blanka Vlašić vraća se na zaletište, prvi nastup planira sredinom veljače u Goteborgu

Ponedjeljak, 10. veljače 2014. 14:55 Napisao/la  Ivan Jelić

Raduju me planovi za povratak, ali me čeka još puno posla, kaže Vlašićka

Ponajbolja svjetska skakačica u vis Blanka Vlašić vraća se na zaletište nakon što je zbog ozljede Ahilove tetive nekoliko mjeseci bila izvan natjecanja. Prvi će put nakon stanke nastupiti 15. veljače u Goteborgu, potom 25. veljače u Pragu, mini-zimsku sezonu zaključit će nastupom na Svjetskom dvoranskom prvenstvu, koje će se od 7. do 9. ožujka 2014. godine održati u poljskom Sopotu:

- Raduju me planovi za povratak, ali me čeka još puno posla u narednim trenažnim ciklusima. Upravo zbog toga razmišljam samo o drugom dijelu dvoranske sezone. Ne bojim se, spremna sam na izazove koji slijede. Ovim nastupima želim razbiti monotoniju kako bih što spremnija dočekala ljetnu sezonu, kazala je Blanka Vlašić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.