HNK Rijeka potpisao ugovor o suradnji sa Specijalnom bolnicom Medico

Srijeda, 11. listopada 2017. 15:31 Napisao/la  SC
HNK Rijeka potpisao ugovor o suradnji sa Specijalnom bolnicom MedicoHNK Rijeka potpisao je u utorak ugovor o suradnji sa Specijalnom bolnicom Medico.

Rijeka i Medico već neko vrijeme uspješno surađuju, a sada je ta suradnja i formalizirana.

- Vrhunska zdravstvena skrb i vrhunski sport idu ruku pod ruku. Medico zato podržava perjanice riječkog sporta. Medico je već dugi niz godina partner HNK Rijeka, suradnju sada dižemo na višu stepenicu,  rekla je Nevenka Kovač, ravnateljica Specijalne bolnice Medico.

- Šampioni zaslužuju najbolju skrb i drago nam je što počinjemo jednu novu vrstu suradnje i radujemo se tome. Sukladno sloganu "Zajedno smo Rijeka" brinut ćemo se, ne samo o zdravlju prve ekipe, nego i svih selekcija HNK Rijeka, ali i zaposlenicima kluba, te članovima kluba, koji će moći zdravstvene usluge u Medicu dobiti po povoljnijim uvjetima. I zato vjerujem da ćemo napraviti još jaču snagu i srce grada, kako kažu vaši navijači, ustvrdila je Nevenka Kovač.

Zadovoljstvo suradnjom istaknuo je i Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka.

- Slažemo se da dva velika brenda moraju biti zajedno i na to smo ponosni. Prepoznali ste naš slogan "Zajedno smo Rijeka", što je nama jako bitno. Želimo biti pokretač pozitivne energije i ovakva partnerstva mogu biti samo nešto pozitivno. Najvažnije je da se dva velika hrvatska i riječka brenda povežu i naprave velike stvari, rekao je Vlado Čohar.

- Želio bi poručiti da Medico i HNK Rijeka surađuju već neko vrijeme i želim naglasiti da je ovo politika kontinuiteta. Dugo godina smo čekali i dočekali šampiona, kao što se i Medico gradi već 26 godina. I mi smo šampion u zdravstvu, zadovoljan sam i počašćen što je došlo do suradnje, rekao je Emil Bratović, predsjednik Upravnog vijeća Medica.

Najveću korist od suradnje imat će igrači HNK Rijeka.

- Zadovoljan sam zbog ove suradnje. Osobno sam puno puta bio u Medicu. Sigurno je da se bolje i ugodnije osjećamo kada je jedna takva bolnica uz nas, ustvrdio je Mate Maleš.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 9 20
2 NK Lokomotiva 9 16
3 NK Osijek 6 14
4 HNK Rijeka 5 13
5 HNK Gorica 3 13
6 HNK Hajduk Split -1 10
7 NK Slaven Belupo -3 8
8 Inter Zaprešić -8 7
9 NK Istra 1961 -10 5
10 NK Rudeš -10 2
Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT